Blog

Beauty Dag

Beauty Dag Lelystad

Let op: de locatie van de Beauty Dag is gewijzigd naar Overcinge 76, 8226 TN Lelystad.

 

Zaterdag 25 november organiseren wij een heerlijke Beauty Dag in Lelystad. Dit jaar hebben we een zeer uitgebreid deelnemersveld: Homeopathie, Massage, Reiki, Wimperspecialiste, Schoonheidsspecialiste en een Kapper.

Op deze dag ben je van harte welkom om kennis te maken met onze specialisten onder het genot van een hapje en een drankje. Gedurende de dag kan je heerlijk genieten van één of meerdere behandelingen, krijg je advies over behandelingen en worden er productpresentaties gegeven.

Een behandeling kost slechts € 10,-. Daarnaast ontvang je een presentje, kortingsbonnen en maak je ook nog eens kans op verschillende leuke prijzen.

Markeer 25 november in je agenda! Wij hopen jou én je vriendinnen te mogen begroeten op onze Beauty Dag.

Wil je er zeker zijn van een behandeling tijdens de Beauty Dag? Aarzel dan niet en reserveer snel, want vol=vol!

De Beauty Dag is van 11.00 tot 16.00 uur op Overcinge 76, 8226 TN Lelystad

Massage Praktijk Corpo e Alma

Massage is een weldaad voor je lichaam en geest, al heel lang is de ontspannende en zelfs helende werking van massages bekend. Corpo e Alma bied deze dag heerlijke stoel massage aan. Bij Stoelmassage kan je gewoon je kleren aan houden en neem je plaats in de speciale massagestoel.

Kom even heerlijk je spieren los maken. Sessies deze dag tegen het actie tarief van € 10,-

Dynamis 

Wil je kennis maken met homeopathie om te weten wat deze milde en effectieve geneeswijze inhoudt en wat het voor je kan doen?
Doordat klassieke homeopathie gericht is op het versterken van het zelfgenezend vermogen, kan het veel lichamelijke en geestelijke klachten herstellen en vaak voorgoed verhelpen. Eventueel in combinatie met voedingssupplementen kun je volledig in balans komen en weer je complete, gezonde, stralende zelf zijn!
Tijdens de open dag kun je voor slechts € 10 in een kort consult ontdekken hoe homeopathie jou kan helpen. Dus heb je problemen met je gezondheid reserveer dan een consult en ontdek hoe homeopathie dit voor jou oplost!

Faces Beauty Instituut

Hi! Ik ben Linda van Salonalmere Facesbeautyinstituut . Zoek je treatments voor bijv een onzuivere huid, of juist versteviging dan kan ik je daarmee helpen.
Wenkbrauwen shapen, massages, verven wimpers en/of wenkbrauwen daarvoor kun je ook bij me terecht! Leuk je te zien in de salon of op onze Beauty Dag!
Deze dag is harsen van je wenkbrauwen € 10,-!

Tot 25 november a.s!! 😁😁

KrullenTemmer

Tijdens de Beauty Dag kan je bij KrullenTemmer genieten van een hydratatiebehandeling of proteïnebehandeling voor maar € 10,- (vol=vol). Ook geven wij 25% korting op onze producten, waaronder Satin Sleepers, Olaplex No. 3 en de hele lijn van Bouclème.

De behandeling
Je haar wordt gewassen en vervolgens wordt een rektest uitgevoerd. Rekt je haar te veel mee? Dan heeft het haar een proteïnebehandeling nodig. Als het haar te weinig rekt, heeft het een hydratatiebehandeling nodig. In beide gevallen werken wij met krulvriendelijke producten zonder sulfaten en siliconen om het beste uit je haar te halen. Na de behandeling wordt het haar gedroogd en in model gebracht.

Moreira Healing

Wat is reiki? De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.
Kom ook kennismaken met deze behandelingen op deze dag

Studio iLash

Maak kennis met STUDIO iLASH!

Wimperstyliste Ancheny Algoe zal aanwezig zijn met de meest populaire behandeling van nu op wimpergebied: Lash Volume Lift voor maar €10!! (Normaal €40,-)

‼️Let op, deze prijs is alleen geldig op zaterdag 25 november.

Met de Lash Volume Lift (wimperlifting) krijgen jou rechte wimpers de perfecte krul en voller effect. Het is een korte behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Voordelen:
✔️ Zichtbaar resultaat 6-9 weken
✔️ Volume boost door extra keratine proteïnen
✔️ Geen mascara, extensions of wimperkrultang meer nodig
✔️ Natuurlijke look en uw ogen lijken groter
✔️ Minimale nazorg nodig
✔️ Niet schadelijk voor uw wimpers
✔️ Geschikt voor lange en korte wimpers

Wilt u zeker zijn van plekje, reserveer nu alvast, wees er snel bij want VOL=VOL.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *