Krullen Knippen

De salon is tijdelijk gesloten in verband met zwangerschapsverlof.

Voor het kopen van producten kun je wel terecht in de KrullenWinkel

Bij KrullenTemmer wordt het haar droog geknipt in de natuurlijke, krullende staat. Op deze manier zien we direct hoe het haar valt en wordt het haar niet te kort geknipt. 

Kniptechniek

De krullenkapper is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van diverse trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar.  In de kappersstoel wordt bekeken welke techniek(en) het beste bij jouw haartype past:

Deze manier van droog knippen is geschikt voor gepermanent haar en haartype 2 t/m 4. Let op: deze kniptechniek is niet geschikt als je jouw haar na de knipbeurt steil maakt met de stijltang.

Welk haartype heb ik eigenlijk?

De afspraak 

Je wordt bij KrullenTemmer verwacht met droog haar. Voor het beste resultaat draag je je haar los, heb je je haar 1 tot 2 dagen ervoor gewassen en in model gebracht met de producten die je altijd gebruikt. Nadat we jouw wensen hebben besproken wordt je haar droog geknipt. Vervolgens wordt het haar gewassen, gehydrateerd en in model gebracht. Na het drogen worden de krullen één voor één bekeken en eventueel geknipt om het het kapsel te perfectioneren. 

Aan het begin en aan het eind van de afspraak maak ik een foto van de krullen. Bekijk het resultaat van onze behandelingen hier of volg KrullenTemmer op Facebook en Instagram.

Bij KrullenTemmer werken met de Curly Girl vriendelijke producten van: