Blog

KrullenTemmer op De Lelystadse Hippiemarkt

Geef je krullen een Make-Over bij KrullenTemmer op De Lelystadse Hippiemarkt ✌🏼

Zondag 8 juli 2018
14.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Lelybaan, Lelystad naast Bataviastad
Stand 33
€ 10,-

Krullen Make-Over

Je krullen worden nat gemaakt en vervolgens in model gebracht met de producten van Bouclème. Deze producten zijn vrij van sulfaten, siliconen, waxen en minerale oliën. Maar ze zitten vol voedende ingrediënten die zorgen voor gezonde, glanzende en pluisvrije krullen mét volume. De krullen worden gedroogd met de Dyson Diffuser en na de finishing touch kun je flaneren over de boulevard met jouw prachtige krullen 🌀💜

Over KrullenTemmer 

KrullenTemmer is een kapsalon in Lelystad voor dames en meisjes met krullend haar. De eigenaresse, Oryanda, is krullenkapper en is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van de Curlsys training en Deva Advanced bij DevaCurl in New York. Bij KrullenTemmer werken we volgens de Curly Girl Method. Dit betekent dat alle producten die gebruikt worden vrij zijn van sulfaten, siliconen, waxen en minerale oliën, maar vol voedende ingrediënten die een langdurig resultaat geven.

Over De Lelystadse Hippiemarkt 

De Lelystadse Hippiemarkt® is in korte tijd een begrip geworden in Lelystad. Dit zullen er weer ongeveer 150 kramen staan en zullen er weer diverse talenten DJ’s optreden. Tevens staan er op het horecaplein allerlei foodtrucks en bars en een groot terras.De Lelystadse Hippiemarkt® steunt altijd een goed doel. In 2018 steunen zij Het vergeten kind.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *