KrullenTraining

Deze training is voor iedereen waarbij mooie krullen niet vanzelfsprekend zijn. In 1,5 uur leer ik je een routine op basis van jouw haareigenschappen en gewenste eindresultaat. Met o.a. de juiste producten en stylingtechnieken creëer je zelf pluisvrije, gedefiinieerde krullen mét volume die dagenlang mooi blijven. De Curly Girl Method en de MAP Method vormen de basis van de KrullenTraining.

De afspraak

Tijdens de KrullenTraining leer je eerst de eigenschappen van jouw krullen kennen, waaronder jouw haartype, porositeit en elasticiteit. Aan de hand van jouw haareigenschappen wordt bepaald welke producten het beste bij jouw krullen passen. Met deze producten leer ik je hoe jouw krullen het beste gewassen, gehydrateerd en gestyled kunnen worden. Ook leer ik je hoe jouw krullen het best gedroogd kunnen worden en hoe je ze dagenlang mooi houdt. Dit doen we samen, zodat het voor jou makkelijker is om thuis hetzelfde resultaat te behalen. Je krijgt een overzicht mee waarin jouw haareigenschappen, de geadviseerde producten en alle technieken beschreven staan.  

Aan het begin en aan het eind van de afspraak maak ik een foto van de krullen. Bekijk het resultaat van onze behandelingen hier of volg KrullenTemmer op Facebook en Instagram.

Kinderen

De KrullenTraining is ook geschikt voor kinderen. Bij kinderen wordt het haar ook gewassen, gehydrateerd en gestyled, zodat ze dagenlang mooi blijven. Het haar wordt echter niet gedroogd met een droogkap of diffuser, omdat de meeste kinderen dit niet leuk vinden én te lang vinden duren. Het voordeel hiervan is dat de KrullenTraining hierdoor minder lang duurt. Bereid jouw kind er wel op voor dat het haar gewassen wordt in een wasbak en gehydrateerd wordt in een wasbak.  Je krijgt een overzicht mee waarin de haareigenschappen, de geadviseerde producten en alle technieken beschreven staan.  

Online KrullenCursus

In de Online KrullenCursus van KrullenTemmer leer je alles over jouw krullen. Ik deel wat ik heb geleerd in mijn trainingen bij DevaCurl & Curly Hair Artistry en de ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen jaren als krullenkapper.

  • Onbeperkt toegang tot alle informatie over krullen
  • Inclusief video’s
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen (privé & openbaar)
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep KrullenTemmer – De Groep

Online KrullenCursus voor kappers

n de Online KrullenCursus voor kappers leer je alles de verzorging & styling van krullen. Ik deel wat ik heb geleerd in mijn trainingen bij DevaCurl & Curly Hair Artistry en de ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen jaren als krullenkapper.

  • Onbeperkt toegang tot alle informatie over krullen
  • Inclusief video’s
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen (privé & openbaar)
  • Bedien een bredere doelgroep en behaal een hogere omzet
  • Deze cursus is uit te breiden met een meeloopdag bij KrullenTemmer waarin alle theorie in de praktijk wordt gebracht
×