Blog

KrullenTemmer heeft nu ook het Franse merk Marlie Cosmetiques Bio in het assortiment. Marlie ontwikkelt biologische haarverzorging van plantaardige en natuurlijke oorsprong. Zonder synthetische kleurstoffen, siliconen, parabenen en fenoxyethanol. De producten van Marlie zijn uitsluitend samengesteld uit biologische essentiële oliën en plantaardige oliën die zorgen voor uitzonderlijke resultaten. De oliën die Marlie gebruikt zijn koudgeperst, waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven. Het merk is Ecocert gecertificeerd en 100% biologisch.

Het verhaal achter Marlie

Marlie is een combinatie van de namen van de oprichters, Marion & Julie. Marion heeft 20 jaar ervaring als haarstylist en Julie heeft altijd een passie gehad voor natuurlijke producten. Samen droomden ze ervan om de perfecte producten te ontwikkelen.

In een laboratorium in Zwitserland worden de natuurlijke en biologische ingrediënten nauwkeurig geslecteerd om de diverse producten te produceren. Het merk heeft 3 verschillende shampoo’s, een voedend masker, een leave-in conditioner, monoi olie, een styling gel een serums bij hoofdhuidproblemen.

Marlie ondersteunt biologische landbouw en is toegewijd aan het beschermen van het milieu. Door het gebruiken van natuurlijke en biologische cosmetica gun jij jezelf de beste verzorging, terwijl de impact op de flora en fauna vermindert.

  • Niet getest op dieren
  • Zonder parabenen
  • Zonder siliconen
  • 100% biologisch
  • Gemaakt in Zwitserland
  • Milieuvriendelijk
  • Gemaakt van rauwe ingrediënten

Koop de producten van Marlie Online

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactgegevens:

Adres:
Punter 10 02
8242 DC Lelystad

Telefoon / WhatsApp:
 06 43 99 68 68

E-mail:
info@krullentemmer.nl