Blog

Online krullencursus: Style Your Curls With Confidence

Als je een manier zoekt om je golven, krullen of kroeshaar te verzorgen, kun je natuurlijk gaan Googlen, tutorials bekijken op YouTube of advies vragen in een Facebookgroep. Maar als je echt een goede krullenroutine zoekt, raad ik je de online cursus van Krista Leavitt aan: Style Your Curls With Confidence.

Krista Leavitt is een krullenspecialist in Canada. Ze is getraind door DevaCurl, Curly Hair Artistry en Head Shape Matters en nu heeft ze dus een online cursus gemaakt voor mensen met alle soorten krullen.

De cursus bestaat uit een e-book, video’s en voor de drie krultypen (Wavy, Curly en Super Curly) een handige samenvatting van met alle technieken om je krullen perfect in model te brengen. Daarnaast kun je een wash day journal bijhouden, waarin je noteert welke technieken en producten je hebt gebruikt en hoe tevreden je bent over het resultaat. Er wordt ook productadvies gegeven, uiteraard allemaal zonder siliconen en sulfaten. Helaas zijn niet alle producten verkrijgbaar in Nederland. 

Als je de cursus hebt gekocht, kun je ook lid worden van de Facebookgroep Curl Club Members Group. In deze groep zitten alleen klanten van Krista en zij deelt hierin tips, beantwoordt vragen en doet Facebook Live trainings.  

De cursus is nu nog verkrijgbaar Voor de introductieprijs van $ 105 (Canadese Dollar) exclusief BTW. Vanaf 7 mei wordt de prijs $ 149 (Canadese Dollar) exclusief BTW.

Je vindt de cursus hier: https://styleyourcurlswithconfidence.mykajabi.com/p/style-your-curls-with-confidence

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *