Blog

Innersense Curl Class by Loni Jean van Desert Curls Studio

innersense curl class by Loni Jean van Desert Curl

Op 22 september mochten Jacky en Oryanda aanwezig zijn bij de Innersense Curl Class van de Instafamous  Loni Jean Laffinier van Desert Curls Studio. De training vond plaats bij PureLou in Breda. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door KrullenTemmer (@krullentemmer)

Innersense Organic Beauty

De training werd gestart met een toespraak van Greg Starkman. Hij is één van de oprichters van het Amerikaanse merk Innersense Organic Beauty. Bij Innersense wordt er gekozen voor biologische ingredienten met luxieuze formuleringen die zorgen voor hydratatie, gezondheid en glans van haar. Het merk is ontwikkeld voor alle haartypen, maar is vooral geliefd bij mensen met alle soorten krullen. Bijna alle producten voldoen aan de Curly Girl Methode.  

Ik kende het merk al via een Amerikaanse Facebookgroep toen ik naar New York ging voor mijn training bij DevaCurl in 2018. Iedereen was lyrisch over de Innersense Color Radiance Conditioner dus die  fles van 500 ml ging mee terug in mijn koffer. Innersense is sinds een aantal jaar ook in Nederland én bij KrullenTemmer verkrijgbaar.

Desert Curl Technique

Krullenkapper Loni Jean Laffinier is eigenaar van Desert Curls Studio in Reno Nevada. Ze heeft 348.000 volgers op Instagram, biedt een online cursus op het gebied van styling van krullen aan en is een ambassadeur van Innersense. 

Loni Jean knipt volgens de Desert Curl Technique. Hierbij wordt het haar droog geknipt. Loni Jean heeft een aantal van dezelfde trainingen gevolgd als Oryanda, waaronder bij DevaCurl en Curly Hair Artistry. Hierdoor komt de kniptechniek van Krullentemmer bijna volledig overeen. Toch blijft het leuk om te zien hoe een andere stylist krullen knipt. 

Innersense Curl Class

Producttraining Innersense

Oryanda heeft al de online cursus van Desert Curl Studio gevolgd en een live online training van Loni Jean en haar collega’s waarbij de producten van Innersense werden gebruikt. Daarnaast werken we nu ruim een jaar met een aantal producten van Innersense in de salon. Loni Jean gebruikte een aantal producten die wij nog niet kenden, waaronder de nieuwe lijn: Bright Balance voor natuurlijk of tot blond geverfd én zilver haar.

PureLou Breda

Het event werd gehouden bij PureLou in Breda. Zij werken met Eco merken, zoals Innersense, Marlie en binnenkort zullen zij hun eigen productlijn uitbrengen. Het is een prachtige salon met daarbij een winkel met kleding, natuurstenen en planten. Ook kun je bij de barista koffie, gebak en smoothies kopen. 

Lekker eten

We werden verwelkomd met taartjes. Het avondeten werd verzorgd door Houten Bakkes uit Tilburg met een heerlijke, vegetarische grazing table.

Innersense Curl Class Houten Bakkes Grazing Table

Koop Innersense bij KrullenTemmer

Koop Innersense bij Bewust Puur​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×