Over KrullenTemmer

KrullenTemmer is een kapsalon voor dames en meisjes met krullend haar. Bij deze krullenkapper wordt het haar droog geknipt en verzorgd volgens de Curly Girl Methode.

Kniptechniek

De krullenkapper, Oryanda de Moes, is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van de kappersopleiding en trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar:

  • 2017 Morango Academy bij Morango Curls in Rotterdam
  • 2018 Opleiding Kapster bij Crobylos in Lelystad
  • 2018 Curlsys 1 van Brian McLean in Winsterswijk
  • 2018 Deva Advanced Stylist bij DevaCurl in New York (DevaCut)
  • 2019 Essential Curly Hair Cutting & Styling van Evan Joseph Curls
  • 2019 Curly Hair Artistry Mastery Program (Cubist Curl Cutting)

 Al deze kniptechnieken worden gecombineerd voor het beste resultaat dat past bij jouw krullen.

Gezond haar voor mooie krullen

Bij KrullenTemmer wordt er volgens de Curly Girl Method en MAP Method gewerkt. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van sulfaten, siliconen, waxen, uitdrogende alcohol en minerale oliën. De producten die we gebruiken zitten vol voedende ingrediënten die een langdurig resultaat geven. Ik voer niet alleen behandelingen uit, maar ik leer je ook je haar te verzorgen met de juiste producten om thuis ook het beste in je krul naar boven te halen.

Krullenwinkel

Ik verkoop haarproducten die perfect passen bij krullend haar. Momenteel verkoop ik de hele lijn van Boucleme, de conditioner van Long Hair Don’t Care, de natuurlijke producten van It’s Pure Organics en de zijden kussenslopen van Satin Sleepers. Ik heb geen webshop, maar verstuur incidenteel producten die elders niet verkrijgbaar zijn, zoals Long Hair Don’t Care.

1 op 1 aandacht 

Bij KrullenTemmer wordt er één klant tegelijk behandeld door één krullenkapper. Dit betekent dat alle aandacht uitgaat naar jou én jouw krullen. Ook als je een hoofddoek hebt, kun je terecht bij KrullenTemmer. Het is namelijk een salon voor vrouwen zonder inkijk.

Centraal gelegen

Klanten uit heel Nederland weten KrullenTemmer te vinden. Natuurlijk is Lelystad voor sommigen een stukje reizen, maar door de kniptechniek en verzorgingsadviezen voor thuis hoeven krullen maar 2-4 keer per jaar geknipt te worden.

Meer zien van KrullenTemmer

Bekijk het resultaat van onze behandelingen hier of volg KrullenTemmer op Facebook en Instagram.

 

Contactgegevens:

Adres:
Punter 10 02
8242 DC Lelystad

Telefoon / WhatsApp:
 06 43 99 68 68

E-mail:
info@krullentemmer.nl