Blog

Opening Pretty Curly Girl Brand Store Rotterdam

Pretty Curly Girl Brand Store

Op zaterdag 29 oktober opende Hanan de eerste Pretty Curly Girl Brand Store in Rotterdam en KrullenTemmer mocht erbij zijn. Ze verkopen daar alle producten van Pretty Curly Girl én de kidslijn Curly Star.

Het openingsfeest

We werden verwelkomd door Rachel Ooft van Bekleuring met haar prachtige kleurrijke krullen. Daarna konden we kiezen uit heerlijke taartjes, kaasjes, fruit en drankjes die door onder andere Chevera Weldagoed geserveerd werden. Het feest startte met een optreden van muzikaal Duo Maral & Daan en de microfoon werd vervolgens overgedragen aan de eigenaar van Pretty Curly Girl, Hanan. Na een toespraak van Hanan, werd de winkel onthuld door het wegtrekken van het gordijn. In kleine groepjes mochten we de winkel betreden. Alle producten van Pretty Curly Girl & Curly Kids waren opgesteld en een aantal meiden gaven advies. Ik heb beide Heavy Creams gekocht op aanraden van een collega krullenkapper en daarna moest ik helaas weg. 

Over Pretty Curly Girl

Pretty Curly Girl is in 2019 gelanceerd door Hanan uit Rotterdam en wordt inmiddels in meer dan 25 landen verkocht. De producten zijn uiteraard CG proof, maar ook vegan en vrij van microplastics en hormoonverstorende stoffen. Dit jaar is de daar de CG kidslijn Curly Star aan toegevoegd.

Producten Pretty Curly Girl

De Magical Flaxseed Gel van Pretty Curly Girl is mijn all time favorite product van het merk. Daarnaast zijn de Intense Deep Conditioners héél fijn en de nieuwe Heavy Creams zijn hemels. Bekijk de complete lijn op prettycurlygirl.store

 

Bezoek Pretty Curly Girl Brand Store in Rotterdam

De winkel van Pretty Curly Girl is momenteel alleen geopend voor geselecteerd publiek. Houd de Instagram van Pretty Curly Girl in de gaten voor de openinsgtijden.

Pretty Curly Girl Brand Store
Botersloot 42A
3011HH Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×