Blog

Pretty Curly Girl

Vanaf nu zijn de producten van Pretty Curly Girl verkrijgbaar bij KrullenTemmer. Dit merk is gecreëerd door Hanan uit Rotterdam en wordt geproduceerd in Nederland. Hanan heeft zelf ook krullen en voelt goed aan waar krullenbollen behoefte aan hebben. De lijn is nog niet compleet; er wordt gewerkt aan een sulfaatvrije shampoo, conditioner en deep conditioner. Pretty Curly Girl is hard op weg een groot merk in Europa te worden. Het is geliefd bij influencers zoals @ingecurls, @alyssarxs en @rubydogan en is naast Nederland ook verkrijgbaar in Belgie, Denemarken, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Pretty Curly Girl Reset Shampoo

Deze shampoo is bedoeld voor het verwijderen van buildup door siliconen, wax en minerale oliën. Zo’n shampoo wordt ook wel een final wash genoemd. Omdat je binnen de Curly Girl Methode zo’n shampoo maar weinig gebruikt, wordt deze geleverd in een klein flesje van 150 ml.

Pretty Curly Girl Double The Clay

Met de Pretty Curly Girl Double The Clay verwijder je build-up terwijl het haar gehydrateerd wordt. Het is een fijngemalen mix van bentoniet klei en Rhassoul / Ghassoul klei. Dit is een goede vervanging van een clarifying shampoo. 

Pretty Curly Girl Extra Loving Leave-in Conditioner

Pretty Curly Girl Extra Loving Leave-in Conditioner is heel licht en daarmee geschikt voor haar dat snel verzwaard wordt, zoals fijn haar en bij een lage porositeit. Vrij van proteine en glycerine.

Pretty Curly Girl Maxical Flaxseed Gel

Pretty Curly Girl Maxical Flaxseed Gel is gebaseerd op huisgemaakte lijnzaadgel met toevoegingen als xantham gum voor extra stevigheid, vitamine E voor extra verzorging en marshmallow root voor extra slip. De gel zorgt voor gedefinieerde en glanzende krullen en geeft een sterke cast (hard laagje) dat het haar beschermt tegen pluizen tijdens het drogen. PCG Maxical Flaxseed Gel is proteinevrij.

Pretty Curly Girl Bye Bye Frizz Serum

Pretty Curly Girl Bye Bye Frizz Serum is gebaseerd op glijmiddel dat door veel krullenbollen wordt gebruikt in het haar, maar gênant kan zijn om te kopen. Dit serum is niet vet en kan gebruikt worden om te refreshen of de cast te breken en zorgt voor minder pluis en glanzende krullen zonder het haar te verzwaren. PCG Bye Bye Frizz Serum is proteinevrij en is vooral geschikt voor haartype 2, fijn haar en/of bij een lage porositeit.

Pretty Curly Girl Happy Hair Growth Serum

Pretty Curly Girl Happy Hair Growth Serum is proteinevrij en voorkomt gespleten haarpunten, geeft glans en vermindert pluis. Je kunt dit serum is gebruiken om te refreshen en om de cast te breken. Vanwege de verzorgende ingrediënten, zoals lijnzaad, heemstwortel en amandelolie is dit serum vooral geschikt bij haartype 3 & 4, dik haar en/of bij een hoge porositeit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×