Afspraak maken

Wachtlijst

In de online agenda kun je maximaal 4 weken vooruit plannen. Heb je geen geschikte datum gevonden in de online agenda? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Kies voor de gewenste afspraak en locatie en klik op “zet mij op de wachtlijst”. Zodra er een plek beschikbaar is op het door jouw gekozen moment, ontvang je een mail. In deze mail zit een link, waarmee je de boeking definitief kan maken. Let op: degene die het eerst bevestigt, krijgt de openstaande plek toegewezen.

KrullenTemmer Nieuwe Niedorp gaat stoppen

Vanwege een verhuizing naar Almere, stopt Jacky per 7 mei in Nieuwe Niedorp. Ze zal in de toekomst een nieuwe salon openen in Almere met de naam: De KrullenHemel. In de tussentijd zal Jacky elke maandag in Lelystad werkzaam zijn bij kapsalon Rainbow Hair. Je kunt Jacky bellen voor een afspraak op 06 52 32 35 03

Je kunt nog t/m 6 mei een afspraak inplannen in Nieuwe Niedorp

Afspraak annuleren of verplaatsen

Let op: Ben je verhinderd, dan dient de afspraak uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak via info@krullentemmer.nl of +31643996868 verplaatst of geannuleerd te worden. Indien je deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, zal KrullenTemmer de kosten voor de gehele geboekte behandeling voor 50% doorberekenen.

×