Over KrullenTemmer

KrullenTemmer is een kapsalon in Lelystad voor dames en meisjes met golvend haar, krullend haar en afro haar. Bij deze krullenkapper wordt het haar droog geknipt en verzorgd volgens de Curly Girl Methode.

Oryanda

De eigenaar van KrullenTemmer en krullenkapper, Oryanda de Moes, is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van de kappersopleiding en trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar:

2016 Allround Kapper bij Crobylos in Lelystad
2017 Morango Academy bij Morango Curls in Rotterdam (Dry Cut)
2018 Deva Advanced Stylist bij DevaCurl in New York (DevaCut)
2019 Essential Curly Hair Cutting & Styling van Evan Joseph Curls (Top Down Cutting)
2019 Curly Hair Artistry Mastery Program (Cubist Curl Cut)
2021 Learn The Xsara Cut by Romy Xsara
2021 Ingredienten voor natuurkappers van Haarvriendelijk
2021 Huid & Haar (psoriaris, eczeem, alopecia, zonschade) van Haarvriendelijk

Al deze (knip)technieken worden gecombineerd voor het beste resultaat dat past bij jouw krullen.

Dit is Oryanda de Moes van KrullenTemmer
Oryanda de Moes

Jacky

Jacky heeft 35 jaar gewerkt als allround kapper. Ze is begonnen bij Kapsalon Olga in Lelystad, heeft vervolgens in de kapsalon van Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky gewerkt en daarna bij Rainbow Hair in Lelystad. Ook heeft ze jarenlang haar eigen kapsalon gehad in Lelystad en Almere. Jacky heeft zelf steil haar, maar ze heeft een dochter met krullen en heeft altijd veel klanten met krullen geknipt. Ze is opgeleid door Oryanda, zodat zij dezelfde knip- en stylingtechnieken hanteert.

1986 Allround Kapper
2021 Training Krullen Knippen, Verzorging & Styling bij KrullenTemmer
2022 CC1 Curl Cutting Technique bij Curls & More 

Jacky Maas
Jacky Maas

Gezond haar voor mooie krullen

Bij KrullenTemmer wordt er volgens de Curly Girl Method gewerkt. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van sulfaten, siliconen, waxen, uitdrogende alcohol en minerale oliën. De producten die we gebruiken zitten vol voedende ingrediënten die een langdurig resultaat geven. Ik voer niet alleen behandelingen uit, maar ik leer je ook je haar te verzorgen met de juiste producten om thuis ook het beste in je krul naar boven te halen. Ik werk zoveel mogelijk met producten:

Ik ben afgestudeerd in Communicatie en ik heb de lerarenopleiding gevolgd, waardoor ik heb geleerd hoe je kennis kunt overbrengen. Ik draag mijn kennis en ervaring dan ook graag over aan mijn klanten en andere kappers. Bij KrullenTemmer kun je de volgende trainingen en cursussen volgen:

 

Ik heb niet alleen een passie voor krullen, maar ook voor schrijven. Met mijn blogs wil ik iedereen met golvend, krullend of afro haar informeren en inspireren. Dit zijn een aantal populaire blogs:

Er wordt niet alleen gewerkt met producten die voldoen aan de Curly Girl Methode, maar ik verkoop ook haarproducten die perfect passen bij golvend haar, krullend haar en afro haar:

Veelgestelde vragen

Het maken van een afspraak kan alleen via de online agendaHeb je geen geschikte datum in de online agenda kunnen vinden, zet jezelf dan op de wachtlijst

De krullenkapper is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van diverse trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar. In de kappersstoel wordt bekeken welke techniek(en) het beste bij jouw haartype past:

Deze manier van droog knippen is geschikt voor gepermanent haar en haartype 2 t/m 4.

Als je niet weet welke behandeling voor jouw haar geschikt is, kun je mij een bericht sturen via 0643996868 of info@krullentemmer.nl. Geef dan aan wat je graag wilt en stuur eventueel een foto mee van jouw haar. 

Je vindt de prijzen in de prijslijst en in de online agenda. KrullenTemmer werkt met een uurtarief van € 50,- *. De tijdsduur van een behandeling is namelijk sterk afhankelijk van de eigenschappen van het haar. De hieronder aangegeven tijden en tarieven zijn dus een indicatie en kunnen hoger of lager uitvallen.

Je wordt bij KrullenTemmer verwacht met droog haar. Voor het beste resultaat draag je je haar los, heb je je haar 1 tot 2 dagen ervoor gewassen en in model gebracht met de producten die je altijd gebruikt.

Bij KrullenTemmer wordt er volgens de Curly Girl Method gewerkt. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van sulfaten, siliconen, waxen, uitdrogende alcohol en minerale oliën. 

Bij KrullenTemmer wordt er momenteel niet geverfd of highlights gezet.

Door de juiste kniptechniek toe te passen en verzorgingsadviezen voor thuis hoeven jouw krullen maar 2-4 keer per jaar geknipt te worden.

Bij KrullenTemmer wordt er één klant tegelijk behandeld door één krullenkapper. Dit betekent dat alle aandacht uitgaat naar jou én jouw krullen. Ook als je een hoofddoek hebt, kun je terecht bij KrullenTemmer. Het is namelijk een salon voor vrouwen zonder inkijk.

Je kunt bij KrullenTemmer contant afrekenen of (contactloos) per pin. 

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring te kunnen bieden