Over KrullenTemmer

KrullenTemmer is in 2017 opgericht voor mensen met golvend haar, krullend haar en afro haar. Bij deze krullenkapper wordt het haar droog geknipt en verzorgd volgens de Curly Girl Methode. KrullenTemmer heeft een vestiging in Lelystad en Nieuwe Niedorp.

Droog knippen

Bij KrullenTemmer wordt het haar droog geknipt in de natuurlijke, krullende staat. Op deze manier zien we direct hoe het haar valt en wordt het haar niet te kort geknipt. 

De kapsters beheersen diverse technieken:

  • DevaCut van DevaCurl
  • Top Down Cutting van Evan Josheph Curls
  • Cubist Curl Cut van Curly Hair Artistry Mastery Program
  • The Xsara Cut van Romy Xsara
  • CC1 Curl Cutting Technique van Curls & More 

Gezond haar voor mooie krullen

Bij KrullenTemmer wordt er volgens de Curly Girl Method gewerkt. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van sulfaten, siliconen, waxen, uitdrogende alcohol en minerale oliën. De producten die we gebruiken zitten vol voedende ingrediënten die een langdurig resultaat geven. Wij voeren niet alleen behandelingen uit, maar we leren je ook je haar te verzorgen met de juiste producten om thuis ook het beste in je krul naar boven te halen. Oryanda (Lelystad) heeft cursussen gevolgd bij Haarvriendelijk die kapperscursussen geeft voor specialisatie in problemen met haar en hoofdhuid. Wij werken zoveel mogelijk met producten:

 

Oryanda is afgestudeerd in Communicatie en heeft heb de lerarenopleiding gevolgd, waardoor zij heeft geleerd hoe je kennis kunt overbrengen. Zij draagt haar kennis en ervaring dan ook graag over aan mijn klanten en andere kappers. Bij KrullenTemmer in Lelystad kun je de volgende trainingen en cursussen volgen:

 

Oryanda heeft niet alleen een passie voor krullen, maar ook voor schrijven. Met haar blogs wil zij iedereen met golvend, krullend of afro haar informeren en inspireren. Dit zijn een aantal populaire blogs:

Er wordt niet alleen gewerkt met producten die voldoen aan de Curly Girl Methode, maar wij verkopen ook haarproducten die perfect passen bij golvend haar, krullend haar en afro haar:

  • Mas Newen
  • Innersense
  • Deheb
  • Pretty Curly Girl
  • Olaplex

Veelgestelde vragen

Het maken van een afspraak kan alleen via de online agendaHeb je geen geschikte datum in de online agenda kunnen vinden, zet jezelf dan op de wachtlijst

De krullenkapper is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van diverse trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar. In de kappersstoel wordt bekeken welke techniek(en) het beste bij jouw haartype past.

Deze manier van droog knippen is geschikt voor gepermanent haar en haartype 2 t/m 4.

Als je niet weet welke behandeling voor jouw haar geschikt is, kun je mij een bericht sturen via 0643996868 of info@krullentemmer.nl. Geef dan aan wat je graag wilt en stuur eventueel een foto mee van jouw haar. 

Je vindt de prijzen in de prijslijst en in de online agenda. KrullenTemmer werkt met een uurtarief van € 50,- *. De tijdsduur van een behandeling is namelijk sterk afhankelijk van de eigenschappen van het haar. De hieronder aangegeven tijden en tarieven zijn dus een indicatie en kunnen hoger of lager uitvallen.

Je wordt bij KrullenTemmer verwacht met droog haar. Voor het beste resultaat draag je je haar los, heb je je haar 1 tot 2 dagen ervoor gewassen en in model gebracht met de producten die je altijd gebruikt.

Bij KrullenTemmer wordt er volgens de Curly Girl Method gewerkt. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van sulfaten, siliconen, waxen, uitdrogende alcohol en minerale oliën. 

Bij KrullenTemmer wordt er momenteel niet geverfd of highlights gezet.

Door de juiste kniptechniek toe te passen en verzorgingsadviezen voor thuis hoeven jouw krullen maar 2-4 keer per jaar geknipt te worden.

Bij KrullenTemmer wordt er één klant tegelijk behandeld door één krullenkapper. Dit betekent dat alle aandacht uitgaat naar jou én jouw krullen. Ook als je een hoofddoek hebt, kun je terecht bij KrullenTemmer. Het is namelijk een salon voor vrouwen zonder inkijk.

Je kunt bij KrullenTemmer contant afrekenen of (contactloos) per pin. 

×