Over KrullenTemmer

KrullenTemmer is een kapsalon voor dames en meisjes met krullend haar. Bij deze krullenkapper wordt het haar droog geknipt en verzorgd volgens de Curly Girl Methode.

Krullenkapper

De krullenkapper, Oryanda de Moes, is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van de kappersopleiding en trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar:

2017: Morango Academy bij Morango Curls in Rotterdam
2018: Opleiding Kapster bij Crobylos in Lelystad
2018: Deva Advanced Stylist bij DevaCurl in New York (DevaCut)
2019: Essential Curly Hair Cutting & Styling van Evan Joseph Curls
2019: Curly Hair Artistry Mastery Program (Cubist Curl Cutting)

Al deze kniptechnieken worden gecombineerd voor het beste resultaat dat past bij jouw krullen.

Veelgestelde vragen

Het maken van een afspraak kan alleen via de online agendaHeb je geen geschikte datum in de online agenda kunnen vinden, zet jezelf dan op de wachtlijst

De krullenkapper is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van diverse trainingen in het knippen en verzorgen van krullend haar. In de kappersstoel wordt bekeken welke techniek(en) het beste bij jouw haartype past:

Deze manier van droog knippen is geschikt voor gepermanent haar en haartype 2 t/m 4.

Als je niet weet welke behandeling voor jouw haar geschikt is, kun je mij een bericht sturen via 0643996868 of info@krullentemmer.nl. Geef dan aan wat je graag wilt en stuur eventueel een foto mee van jouw haar. 

Je vindt de prijzen in de prijslijst en in de online agenda. KrullenTemmer werkt met een uurtarief van € 50,- *. De tijdsduur van een behandeling is namelijk sterk afhankelijk van de eigenschappen van het haar. De hieronder aangegeven tijden en tarieven zijn dus een indicatie en kunnen hoger of lager uitvallen.

Je wordt bij KrullenTemmer verwacht met droog haar. Voor het beste resultaat draag je je haar los, heb je je haar 1 tot 2 dagen ervoor gewassen en in model gebracht met de producten die je altijd gebruikt.

Bij KrullenTemmer wordt er volgens de Curly Girl Method gewerkt. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van sulfaten, siliconen, waxen, uitdrogende alcohol en minerale oliën. 

Bij KrullenTemmer wordt er momenteel niet geverfd of highlights gezet.

Door de juiste kniptechniek toe te passen en verzorgingsadviezen voor thuis hoeven jouw krullen maar 2-4 keer per jaar geknipt te worden.

Bij KrullenTemmer wordt er één klant tegelijk behandeld door één krullenkapper. Dit betekent dat alle aandacht uitgaat naar jou én jouw krullen. Ook als je een hoofddoek hebt, kun je terecht bij KrullenTemmer. Het is namelijk een salon voor vrouwen zonder inkijk.

Je kunt bij KrullenTemmer contant afrekenen of (contactloos) per pin.