KrullenSalon

De salon is tijdelijk gesloten in verband met zwangerschapsverlof.

Voor het kopen van producten kun je  wel terecht in de KrullenWinkel

KrullenTemmer is een kapsalon in Lelystad voor dames en kinderen met krullend haar. De eigenaresse, Oryanda, is krullenkapper en is gespecialiseerd in alle soorten krullen door het volgen van o.a. Curlsys training, Deva Advanced bij DevaCurl en het Curly Hair Artistry Mastery Program. Bij KrullenTemmer werken we volgens de Curly Girl Method.

Krullen Knippen
Bij KrullenTemmer wordt het haar droog geknipt. Er wordt gebruik gemaakt van de techniek van de DevaCut en Curlsys, Top Down Cutting en Cubist Curl Cut
Lees meer over krullen knippen bij KrullenTemmer

Krullen Herstelbehandeling
Hydratatiebehandeling, Proteinebehandeling of Olaplex Herstelbehandeling om jouw krullen weer in topconditie te brengen volgens de Curly Girl Methode en Map Method.
Lees meer over de krullen herstelbehandeling

KrullenTraining
In 1,5 uur leer je een routine op basis van jouw haareigenschappen en gewenste eindresultaat. Met o.a. de juiste producten en stylingtechnieken creëer je zelf pluisvrije, gedefiinieerde krullen mét volume die dagenlang mooi blijven.
Lees meer over de KrullenTraining

Afspraak maken
Bij KrullenTemmer maak je eenvoudig een afspraak via de online agenda. Kies eerst een behandeling bij de krullenkapper en daarna een datum en tijdstip.
Maak nu online een afspraak 

Prijslijst
Op de prijslijst vind je de behandelingen en de bijbehorende prijs van Krullentemmer voor krullen knippen, krullen knippen kinderen, herstelbehandeling, KrullenTraining en het totaalpakket.
Bekijk de prijslijst 

Foto’s
Van alle krullen maak ik een voor en na foto. Zo zie je het resultaat van de Curlsys & DevaCut Techniek en de Curly Girl Methode.
Bekijk hier alle voor en na foto’s

Contactgegevens:

Adres:
Punter 10 02
8242 DC Lelystad

Telefoon / WhatsApp:
 06 43 99 68 68

E-mail:
info@krullentemmer.nl