KrullenTemmer Nieuwe Niedorp

Jacky heeft 8 maanden bij KrullenTemmer in Lelystad gewerkt en opent haar eigen vestiging van KrullenTemmer in Nieuwe Niedorp.

Jacky heeft 35 jaar gewerkt als allround kapper. Ze is begonnen bij Kapsalon Olga in Lelystad, heeft vervolgens in de kapsalon van Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky gewerkt en daarna bij Rainbow Hair in Lelystad. Ook heeft ze jarenlang haar eigen kapsalon gehad in Lelystad en Almere. Jacky heeft zelf steil haar, maar ze heeft een dochter met krullen en heeft altijd veel klanten met krullen geknipt. Ze is opgeleid door Oryanda, zodat zij dezelfde knip- en stylingtechnieken hanteert. 

Jacky Maas
Jacky Maas

Reviews

Erna Romijn
Erna Romijn
Lees verder
Jacky heb ik ervaren als een warme en open persoonlijkheid ,eerlijk en oprecht en goed advies!! Ze heeft mijn haar fantastisch geknipt en gestyled op het moment dat ze de kapsalon in Lelystad waarnam. Wil je zeker zijn van mooi haar wat goed geknipt en gestyled wordt dan beveel ik je Jacky zeker aan!!
Antoinette Roma
Antoinette Roma
Lees verder
Super kapster. Mijn dochter heeft bijna alle types krullen en is daardoor best een uitdaging. Niet voor Jacky. De krullen zaten super na een knipbeurt. Jammer dat ze Lelystad gaat verlaten, maar zekers een aanrader
R M vd Bos
R M vd Bos
Lees verder
Jacky geeft deskundig advies en besteedt zorg aan het knippen van krullen.
Sabrina Benus
Sabrina Benus
Lees verder
Mijn krullende haar laten knippen, en was zeer tevreden!
Ilse van Gemert
Ilse van Gemert
Lees verder
Super tevreden!! Goeie lengte geknipt! Helemaal prima!
Previous
Next

Contact KrullenTemmer Nieuwe Niedorp

Bij KrullenTemmer Nieuwe Niedorp zijn andere dagen en tijden in overleg mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact op met Jacky op 0652323503.

 
Dit bericht op Instagram bekijken
 

Een bericht gedeeld door KrullenTemmer (@krullentemmer)

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring te kunnen bieden

× Hoe kan ik je helpen?