Blog

Nieuwe producten bij KrullenTemmer

Deze maand hebben we een aantal producten toegevoegd aan het assortiment van KrullenTemmer in Lelystad. Deze producten zijn mij toegestuurd of ik heb ze zelf gekocht en zijn getest op mezelf, mijn gezin en op mijn klanten. 

Deheb Aloe Vera Styling Gel

De nieuwe Deheb Aloe Vera Styling Gel is natuurlijk gemaakt op basis van aloe vera. Daarnaast bevat het het proteine uit Hydrolized Corn Starch. De gel voedt en versterkt het haar en geeft het glans.

Deheb Aloe Vera Styling Gel geeft een goede cast en verzwaart niet. Daardoor is hij geschikt voor alle haartypes. Je kunt het combineren met een leave-in, creme of ander stylingproduct. 

De gel is niet alleen CG, maar ook vegan en vrij van parfum. Door de natuurlijke ingredienten toch een fijne geur; fris en citrusachtig. Dit ruik je overigens niet meer als je haar is opgedroogd. 

Deze gel is favoriet van mijn man met kort golvend haar, vanwege de sterke cast en de glans. 

Pretty Curly Girl Heavy Cream

Een cursist Krullen Knippen wees mij laatst op de Heavy Creams van Pretty Curly Girl. Tijdens de opening van de winkel van Pretty Curly Girl in Rotterdam, besloot ik deze mee te nemen om te testen.  

Er is een variant mét proteine (Protein Heavy Cream) en een variant zonder proteine (Heavy Cream). De ingredienten zijn nagenoeg gelijk, maar de Heavy Cream bevat glycerine en de Protein Heavy Cream Hydrolized Wheat Protein.  

Beide Heavy Creams zijn te gebruiken als conditioner en leave-in conditioner. De substantie is heel rijk en romig en je hebt er niet veel van nodig. Het heeft een hele goede slip én geur en je ziet en voelt dat het haar gevoed wordt. 

Pretty Curly Girl Strong Hold Gel

Een klant van mij was op zoek naar een product met meer hold. Ik ging mee in haar zoektocht en vond Pretty Curly Girl Strong Hold Gel. Deze gel is op basis van lijnzaad net als de Magical Flaxseed Gel. Het bevat wel proteine in de vorm van Chiazaad, maar geen parfum. 

Deze gel is iets lichter dan de Magical Flaxseed Gel en geeft een sterkere hold. Ideaal voor haartype 2 / golvend haar. Je kunt Pretty Curly Girl Strong Hold Gel combineren met een leave-in, creme of ander stylingproduct. 

Innersense Bright Balance

Tijdens de Innersense Curl Class van Loni Jean werd de nieuwe lijn van Innersense gebruikt: Bright Balance voor natuurlijk blond, tot blond geverfd én zilver (grijs) haar.

De lijn bestaat uit een shampoo, Innersense Bright Balance Hairbath, en een conditioner, Innersense Bright Balance Conditioner. 

De zilvershampoo reinigt het haar grondig, versterkt de kleur door koper en geel te neutraliseren en de glans te versterken. Dit zorgt voor een een koele ondertoon. De shampoo is geschikt voor alle haarytpes. Ik vind de geur van de shampoo niet heel prettig, maar gelukkig ruik je dit niet meer na het uitspoelen. 

De zilverconditioner heeft hetzelfde effect op de kleur van blond, grijs en wit haar. Het is een rijke conditioner met slip én proteine waar je niet veel van nodig hebt. Laat de conditioner 3-5 minuten inwerken, zodat je haar gevoed wordt en de kleur goed z’n werk kan doen. 

Let op: in tegenstelling tot de andere producten van Innersense zijn deze producten niet CG. Ze bevatten namelijk alcohol. Dit zou uitdrogend kunnen werken.

Koop Innersense Bright Balance bij Bewust Puur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×