Blog

Curly Secret

Er komen steeds meer Nederlandse merken bij die zich richten op krullen én voldoen aan de Curly Girl Methode, zoals Deheb, Pretty Curly Girl en Rice Up!. Ik werk graag samen met lokale bedrijven en kwam Curly Secret tegen via Instagram. KrullenTemmer heeft nu een aantal producten van Curly Secret in het assortiment en dit zal verder worden uitgebreid. 

Over Curly Secret

Curly Secret is in 2017 opgericht door Sanae Samhi uit Rotterdam. Dit lijkt overigens wel de krullenhoofdstad te worden; de oprichters van Pretty Curly Girl & Rice Up! zijn ook gevestigd in Rotterdam. Net als bekende krullenkappers zoals Morango Curls en TryShy. 

Sanae is tijdens het masterjaar van haar studie Journalistiek ziek geworden en heeft daardoor een jaar lang maandelijks in het ziekenhuis gelegen. Door haar ziekte heeft zij zich gericht op een natuurlijke levensstijl en wilde dit ook toepassen in haar haarproducten. Sanae heeft de opleiding Cosmetic Science afgerond en maakt zelf de formules van Curly Secret. Het eerste product dat zij maakte is de Curly Secret Styling Gel. 

Inmiddels is het assortiment uitgebreid, maar nog steeds is ieder product een weerspiegeling van moeder natuur. De producten van Curly Secret worden niet op dieren getest, er wordt gebruikt gemaakt van gerecyclede verpakkingen en een zero waste productie. 

Curly Secret Coconut & Hibiscus Leave-in Conditioner

Deze lichte leave-in conditioner is beschikbaar met én zonder proteine en ruikt naar een tropisch eiland. 

Curly Secret Fruity Protein Shot

Dit haarmasker is perfect voor haar dat proteine nodig heeft. Het is rijk aan plantaardige proteïne, voor een betere elasticiteit en porositeit. Gebruik dit masker als pre-poo voor het wassen of als deep conditioner na het wassen. Breng aan op nat haar en laat 20 minuten inwerken. Houd het haar nat en vochtig, met bijvoorbeeld een douchemuts.

Curly Secret Tropical Vitamin Bomb Hair Mask

Dit hydraterende haarmasker is rijk aan vitamine C, waardoor het haar minder droog wordt en gaat glanzen. Gebruik dit masker als pre-poo voor het wassen of als deep conditioner na het wassen. Breng aan op nat haar en laat 20 minuten inwerken. Houd het haar nat en vochtig, met bijvoorbeeld een douchemuts.

Curly Secret Quench My Thirst

Deze proteinevrije 2-in-1 treatment is te gebruiken als haarmasker en styling creme. Heel geschikt voor droog haar en goed te combineren met de Curly Secret Styling Gel.

Curly Secret Styling Gel

Deze bestseller is een gel met proteine die het haar verzorgt, glans geeft en zorgt voor een stevige cast. De gel is goed te combineren met de Curly Secret Quench My Thirst.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×